Club 6 i København - Nye ejere
Nye ejere i Club 6Her står jeg i Club 6's barm som nr. tre fra venstreVi Unge i december nummeret 1970 omtaler Walkers succes i
en tid, hvor interessen for 'undergrundsmusik' var blevet storDagbladsannoncer for Club 6

Holgers Foto Stribe nr. 92

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

Jeg skrev i mine Foto Striber nr. 76 og 77 om Club 6 i Jernbanegade i København. Det var et af den tids store spillesteder med plads til 1.000 - 1.200 gæster i flere etager.

Jeg var kunstnerisk leder i Club 6 i flere år, og jeg lavede flere præsentationsshows i Club 6, som det vil fremgå af vedhæftede annoncer.

Bent Hasebart solgte Club 6 til Restauratør Tage Løth Jensen fra Cap Horn i Nyhavn i sit forsøg med at 'trappe ned'.

Et par år efter solgte Tage Løth Jensen Club 6 til de 2 Restauratører på vedlagte billede. Jeg kan desværre ikke huske, hvad de hed, men Restauratøren til venstre var ejer af Café Lygten på Nørrebro.

Jeg var kunstnerisk leder i Club 6 og fulgte med over til de nye ejere.

Jeg har mange historier fra den tid - her er et par korte af dem:
Nogle gange om måneden tog jeg derind for at høre, hvordan det gik. En aften havde jeg været nede i baren i kælderen, inden jeg kørte hjem ved midnatstid.
Næste dag hørte jeg, at der havde været skyderi i kælderbaren lidt efter kl.24. Det var ca. en halv time efter, at jeg var kørt.

Walkers spillede ofte i Club 6. De var jo professionelle og levede af det. På et tidspunkt var der uenige om repertoiret, og vi holdt et møde i min Sunbeam Alpine udenfor Club 6. Jeg ved ikke, hvordan vi alle 5 kunne være i den, men det lykkedes. Vi blev enige om, at The Walkers skulle fortsætte repertoiret i samme spor som hidtil med 'Happy Rock', som de jo var kendte for!

Med venlig hilsen
Holger Hagelberg

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23