The Skyriders fra Vordingborg


The Skyriders



The Skyriders



Blæsergruppen 1966



Peter Ockholm og Lars Stryg 1967

Holger's Foto Stribe nr. 64

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

The Skyriders blev dannet i april 1963 og bestod af medlemmerne: Steen Nielsen leadguitar og vokal og orkesterleder, Kurt Hansen leadguitar, Johnny Christoffersen rythmguitar, Peter Ockholm Larsen basguitar og Troels Tjelum trommer.

Medlemmerne kom fra Sydsjælland og Nykøbing Falster og havde i starten base i Præstø, senere i Bårse.

Senere i 1964 kom Steen Hansen til og erstattede Troels på trommer. Steen kom fra Lolland-bandet the Tormentors.

The Skyriders kom relativt hurtigt i stald hos Birkum Musik i Næstved, som senere blev til DEPA under ledelse af impresario Carl Christensen ('Banko Carl').

Efter at have vundet Sydsjællands mesterskabet i Beatmusik 1965 afholdt i Næstved havde The Skyriders job over det meste af landet.

The Skyriders fik kontrakt med Eco Records og med Melvis, Ivan Hågensen, som producer indspillede bandet 'I den lille have i Pilealle' et forsøg på at følge den nye trend med dansksproget musik, dog uden større held.

I 1966 omdannedes The Skyriders til et bigband og de kaldte sig 'The Skyriders Wishsound' udvidet med trompet barytonsax og trombone og kom i stald hos impresario Holger Hagelberg.

I 1967 forlod lead guitarist Kurt Hansen gruppen og fulgte med 'Harlem Kiddies' til Sverige. Han blev erstattet med Lars Stryg fra 'Danny and the Royal Strings' og med den sammensætning fortsatte The Skyriders i næste ca. 2 år indtil det blev opløst.

Senere kom Steen Nielsen med "Animaters" fra Næstved, men det er en helt anden historie!
(Se mine Foto Striber nr. 51, 52, 55, 57 og 58 om The Animaters på denne hjemmeside.)

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23