The Clidows - Ny besætning


The Clidows: Fra venstre ses Sander Nielsen, Torben Larsen,
Claus Petersen, Tom Poulsen, Jørgen ThomsenBåde 'Vi Unge' og 'Villabyerne' skrev i 1967 om The Animaters og The Clidows'Ude og Hjemme' nr. 15. 1967 skrev om The Clidows2 artikler om The Clidows og trommeslager Jørgen Thomsen, der blev sanger

Holger's Foto Stribe nr. 54

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

I denne fotostribe skriver jeg igen om The Clidows, som igen fik ny besætning.

Sangeren John Kjærsgaard skulle ind og aftjene sin værnepligt.

Det er først nu, hvor jeg har skrevet om The Animaters, at jeg har læst et klip fra Villabyerne fra 1967, hvor de fortæller om The Animaters, og jeg bliver spurgt om The Clidows.

Jeg har medtaget udklippet, der var i Villabyerne, og her læser jeg om The Clidows. Journalisten Werner Wejp Olsen - kaldet wow - spurgte ind til The Clidows, som han har skrevet meget om.

Jeg svarede, at jeg blev ved med The Clidows, som var mit hovednavn, men at de har fået ny forsanger, da John er kommet ind som soldat.

Den nye forsanger blev Jørgen Thomsen, som hidtil havde spillet trommer i The Clidows, som så fik en ny trommeslager Sander Nielsen, som havde spillet i Kenny and The Stringers.

Jeg har medtaget billeder fra min scrapbog om skiftet i The Clidows, samt nogle billeder af besætningen, som den nu så ud.

PS Jeg er kommet på Facebook under facebook.com/holger.hagelberg

Mvh
Holger


OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!

(24.8.20)
Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23