The Animaters - mit nye navn


The Animaters foran Dansk Ingeniør Forening i 1967Presseomtale i Sjællands Tidende og B.T.
Ingeniørerne danser til The AnimatersThe Animaters spiller i Dansk Ingeniør Forening 1967

Holger's Foto Stribe nr. 51

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

I fortsættelse af Foto Stribe nr. 49 vil jeg i det følgende fortælle mere om The Animaters, som jeg havde mødt i min rekrut tid på Flyvestation Avnø.

The Animaters og jeg skrev solokontrakt, så jeg kunne lave reklame for dem. Jeg fik dem ind på flere af de kendte spillesteder, som f.eks. Hit House, Le Carroussel, Nimb, Gladsaxe Teenclub og i Valhalla på Dyrehavsbakken.

Noget helt særligt var deres optræden ved 75 års jubilæet i Dansk Ingeniør Forening (DIF), hvor de spillede lørdag den 4 marts 1967, dvs. for 54 år siden.

Festdeltagerne gik først i det Kongelige Teaters Gamle og Nye scener, som foreningen havde lejet til 75 års jubilæet. I tråd med fremtiden havde DIF engageret The Animaters til at underholde og spille på den store aften.

Man ønskede, at der skulle være pigtrådsmusik for første gang i foreningens historie.

Det var første gang, at et pigtrådsorkester havde spillet i DIF, som siden blev slået sammen med Ingeniør Sammenslutningen (IS) til det, der i dag hedder Danmarks Ingeniør Foreningen (IDA).

The Animaters optræden i DIF til jubilæumsfesten var noget specielt, og det fik omtale i aviserne, som det kan ses af vedhæftede billeder.

PS Jeg er kommet på Facebook under facebook.com/holger.hagelberg

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23