Hvad Så?


Hvor er fjenden?Holdet fra Ingeniør Akademiet på øvelseAnnonce fra 'Beat' med navnene på de orkestre,
som i Bakkesæsonen 1966 havde spillet i ValhallaHele ingeniørholdet på Flyvestation Avnø.
Det er mig øverst til venstre.

Holger's Foto Stribe nr. 46.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

Nu var det blevet august 1966, og jeg havde været ingeniør i ca. en måned. Det lå i kortene, at jeg som sådan skulle ind under særordningen for ingeniører i forsvaret.

For os akademiingeniører, der var blevet maskiningeniører fra Ingeniør Akademiet, så hed det flyvevåbnet.

Derfor mødte jeg op i Værløse sammen med de andre studerende, der var dimenteret fra Ingeniør Akademiets Maskinafdeling. Vi meldte os og blev kørt på lastbiler til Flyvestation Avnø nær Næstved og Vordingborg.

HVAD Så med Musikbureauet?

Jeg havde stadig mit musikbureau, som på det tidspunkt hed Hagelberg Booking, og Valhalla kørte jo til sidst på måneden.

Heldigvis havde jeg Jan Erik og Allan Løvad til at hjælpe mig, da jeg jo kun kunne være hjemme i weekenderne. Så der figurerede 3 telefonnumre i mine reklamer, og en henvisning til telefonboksen på Avnø.

Her lå vi ca. 120 rekrutter og de kommende piloter, og vi havde kun en telefon.

Hver anden gang den ringede, så var det til mig! Jeg var 'populær' ved at besætte ca. halvdelen af tiden på den telefon, som var beregnet til 120 rekrutter og flyveelever!

Jeg havde aftalt det således, at Jan Erik og Allan fik 10% i provision af mine egne orkestre, som jeg udover at booke også lavede reklame for. Dvs. at vi fik i alt 15% og heraf gik altså de 10% til Jan Erik og til Allan.

Hvis vi bookede gennem et andet bureau fik vi og bureauet i alt 20%, 10% til Bureauet og 10% til Hagelberg Booking, som så delte det i 2/3 til en af de 2 andre og 1/3 af de 10% til mig. Det lyder måske lidt indviklet, men det fungerede.

Jeg har valgt nogle billeder fra min rekrut tid på Avnø, som ikke lå langt fra Næstved, hvor 'husorkestret' hed The Animaters, som kom i stald hos mig.

Det vender jeg tilbage til.

Jeg har valgt at medtage den annonce, som vi rykkede ind i Beat, over alle de orkestre, som i Bakkesæsonen 1966 havde spillet i Valhalla.

Egentlig burde vi have medtaget 'The Other Them', men det gjorde vi nok ikke, da det ikke var Valhalla, men B. Larsen, som præsenterede dem og tog risikoen, som beskrevet i Foto Stribe nr. 40.

PS Jeg er kommet på Facebook under facebook.com/holger.hagelberg

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23