'The Sevens' fik omtaler i BT og Aktuelt


Artiklen om 'The Sevens' i BT 1966
nedenunder kan teksten læses i stor størrelse

'The Sevens' i Aktuelt 1966. Nedenunder
kan teksten læses i stor størrelseUdsnit 1Udsnit 2Udsnit 3

Udsnit 4Udsnit 5Udsnit 6'The Sevens' plade omslag

Holger's Foto Stribe nr. 45.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

I fortsættelse af Foto Stribe nr. 44, hvor jeg viste billeder af The Sevens, da de spillede i Valhalla på Dyrehavsbakken i slutningen af juli 1966, så vedhæfter jeg omtaler i danske aviser om The Sevens.

Jeg har alle pladerne med The Sevens - både deres Album, og deres singler. De blev indspillet før de kom til Danmark med 5 musikere incl. keyboardspilleren.

Da de indspillede pladerne hed de 'The Pirates' jvnf. Thomas Gjurups Hit House bog, som er et fantastisk opslagsværk. Før udgivelsen af pladerne blev de klar over, at der var et orkester i Frankrig, som hed det samme.

Derfor ændrede de navn til 'The Sevens' efter deres populære musik nummer 'Seven', som er på en af deres singler, som det kan ses på vedhæftede billede!

Jeg har været inde i min scrap bog, hvor jeg har fundet 2 store omtaler om The Sevens i BT og i Aktuelt - se vedhæftede affotografering.

Jeg har vist et totalbillede af artiklerne, samt udsnit, så de er lettere at læse. Det var ikke let at få sådan store omtaler i de store aviser, men det lykkedes nok, fordi det var noget særligt med et stort navn fra Schweiz!

Artiklen i BT er skrevet af journalist Ole Thomas - underskrev sig '-mas' - han var rødhåret og en høj lang fyr. Tak til Ole Thomas for at han lavede omtalen af The Sevens.

I artiklen i Aktuelt bliver bassisten Michel Bovay spurgt om forskellige aktuelle plader på det tidspunkt. Han skulle lave sin egen liste over sine favoritter med de bedste numre, som var:

1. Georgie Fame and The Blue Flames,
2. Big Six
3. The Hollies
4. James Brown
5. Otis Redding
6. The Beatles
7. The Kinks
men han holder også af Stones, Spencer Davies, Who, Animals.

PS Jeg er kommet på Facebook under facebook.com/holger.hagelberg

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23