'The Sevens' fra Schweiz på turne I Danmark
juli og august 1966


Villabyerne skrev om mig og 'The Sevens' da jeg fik dem til Danmark i 1966'The Sevens' indspillede flere plader hjemme Schweiz, her er nogle af
omslagene vist i musikbladet POP 1966.Her i Tårbæk boede 'The Sevens' under opholdet i Danmark 1966

Holger's Foto Stribe nr. 42.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

Jeg er ved at forberede den næste Foto Stribe nr. 43, som bliver min 'Jule Face Book' side.

Den kommer til at omhandle 'The Sevens', det største popnavn i Schweiz på det tidspunkt. Jeg har fået scannet en mega stor omtale i det Schweiziske blad POP, som jeg vil bringe i den næste Foto Stribe nr. 43.

Her er forhistorien.

Jeg havde været på studietur med Ingeniør Akademiet i Schweiz i foråret 1966. Her havde jeg været på et dansested lidt som vor danske Le Carrousel, hvor 'The Sevens' optrådte.

Jeg blev meget begejstret for dem. De havde et flot show, og de var meget professionelle. Jeg kontaktede deres manager med tanke på at få dem til Danmark.

De var jo ikke kendte i Danmark, så det var jo lidt risikabelt, men jeg turde åbenbart løbe risikoen.

Jeg fik dem på turne i Danmark i en måneds tid, hvor de fortrinsvis spillede i Hit House og i Valhalla på Dyrehavsbakken.

Da jeg så dem i Schweiz var de 5 musikere, som det også vil fremgå af nogle af billederne af siderne i bladet POP. Da de kom til Danmark, så var de en mindre.

Det gjorde ikke den store forskel, men måske nok for økonomien i deres turne. Jeg husker ikke om de spillede andre steder, hvor de kunne få et større honorar.

Det var lidt af en satsning, da jeg netop var blevet ingeniør, og var indkaldt til Flyvevåbnet som rekrut på Avnø fra starten af august 1966.

Se vedhæftede omtale i Villabyerne.

I dag forstår jeg slet ikke, hvordan jeg turde gøre det, men takket være min base på Dyrehavsbakken og for et godt samarbejde med Poul Borum i Hit House, så var kalenderen fuldt booket.

Jeg tror faktisk, at de lå i telt på campingpladsen på Charlottenlund Fort - ikke langt fra hvor jeg boede hos mine forældre i Blidahpark.

Siden fik jeg dem indkvarteret på et slags hotel ude i Taarbæk, da der ikke var mange penge at rutte med! Jeg tog derud for et par måneder siden, hvor jeg fotograferede stedet, som nu ser ud til at være indrettet til ejerlejligheder.

The Sevens gjorde det godt både i Valhalla og i Hit House. Thomas Gjurup har omtalt dem sin Hit House Bog på side 72, hvor Thomas har givet dem en hel sides omtale med et stort billede af deres LP på plademærket Layola, hvor de er fotograferet inden de kom til Danmark. Der er også vist billeder af deres 4 single plader.

Jeg vil gerne benytte lejligheden her til at takke Thomas Gjurup for hans fantastiske arbejde med at kortlægge hele Hit House perioden med omtaler af de mange orkestre og spilleplaner i sin flotte bog. Det er en uvurderlig hjælp for mig som opslagsværk.

Tak Thomas.

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23