Hitlister, Idol barometer, annoncer,
og billeder med The Clidows 1966


The Clidows ryger direkte ind som nr. 16 på Hitlisten i Ekstra Bladet 27.5.1966The Clidows er nu nr. 11 på Hitlisten i Ekstra Bladet 1.7.1966The Clidows ligger nr. 7 på bladet Beat's Idol Barometer.
Til højre: Annonce for The Clidows plade Det er så synd for farmand
og
Det' mig det samme hvor jeg havner i bladet BeatB.T. annoncer for The Clidows i Giraffen og Hit House, hvor også The Who var på plakatenThe Clidows fotograferet af mig med Eremitage Slottet i baggrundenThe ClidowsThe Clidows, vistnok, i Gladsaxe Teenclub 1966The Clidows - tid til en hotdogs

Holger's Foto Stribe nr. 41.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

Under udarbejdelsen af de sidste Foto Striber er jeg faldet over hitlister, annoncer og sjove billeder med The Clidows, som jeg synes, at jeg vil dele med jer.

Der er bl.a. et billede, som jeg er sikker på, der er fra Gladsaxe Teenclub. Læg mærke til den unge mand ude til højre, som har taget sit pæne tøj på.

Jeg har lige hørt at der kommer en udsendelse om Gladsaxe Teenclub søndag 29.11.20 kl. 12 på Kanal Gladsaxe - link: https://www.kanalgladsaxe.dk/ eller YouTube

I denne Foto Stribe er der ud over hitlisterne fra Ekstra Bladet også et Idol Barometer fra bladet Beat nr. 8 i 1966. Læg mærke til nr. 5. Danny and the Royal Strings, nr. 6 Defenders og nr. 7 The Clidows, som var i godt selskab.

Jeg har affotograferet annoncer fra Giraffen og en annonce fra Hit House om koncert med Who, samt Defenders, Clidows og Bootjacks - et flot program.

Billederne viser The Clidows i hestevogn i Dyrehaven ved Eremitage Slottet - det var ved en fotosession, hvor jeg fik taget en masse billeder med dem.

Så er der et indendørs billede af Clidows i deres røde jakker ligesom mit logo - nok det sidste gruppebillede, hvor Krølle på bas var med. Max Svenningsen er kommet med på trommer.

Der er et billede af Clidows på scenen i Gladsaxe Teenclub, og til sidst nogle sultne Clidows medlemmer, som spiser hotdogs - hvor det ved jeg ikke?

Det er fra venstre Stig Hansen, nyt medlem, på bas, Max Svenningesen på trommer, Torben Larsen, rytmeguitar og orkesterleder, Helmuth Ozolins lead guitar, og helt til højre er det forsangeren John Kjærgaard.

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23