Farvebilleder og omtaler af The Clidows


The Clidows i farver på Bio Foska havregryns pakkerVi Unge skrev om The Clidows selvbyggede instrumenterUngdomsbladet Hit bragte i maj 1966 et flot farvetryk af The ClidowsArtikel af 'WOW' Werner Wejp-Olsen i Villabyerne 1966Farvetryk af The Clidows på Frilandsmuseet i Top Pop nr. 8 i 1966Beat nr. 10. 1966 - The Clidows i Valhalla på Bakken

Holger's Foto Stribe nr. 39.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

I sidste Foto Stribe nr. 38 skrev jeg, at pladestudiet var i Bispebjerg Bio. Det var en misforståelse, da jeg har fået oplyst, at Ivar Rosenberg flyttede sit pladestudie fra Bispebjerg Bio til Vanløse Bio i slutningen af 1965. Beklager men nu er det sat på plads!

Denne Foto Stribe er lavet for at vise farvebilleder med The Clidows. Det var stadig nyt af se farvebilleder på tryk i 1966. Derfor var det noget særligt, når det lykkedes at få et farvebillede med i et af popbladene eller på en Bio Foska Havregryns pakke, som vist her.

Der er også en omtale i Vi Unge af The Clidows, som selv byggede deres guitarer – Selvgjort er Velgjort! Det var normalt kun de helt store navne, der blev omtalt i Vi Unge, som bragte et bredt spektrum af emner for unge mennesker, og ikke var et specielt musikblad.

Der er et godt billede af publikum i Valhalla, som blev bragt i Beat nr. 10 1966. I billed teksten står der fejlagtigt 'Place Pigalle' - men jeg har taget det i Valhalla, hvor The Clidows var et slags husorkester.

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23