Valhalla præsenterer nyt orkester
hver uge i sæsonen 1966


The Clidows 1966Valhalla 1966 - bemærk de mange skilte med sæsonens orkestreEkstra Bladet, Politiken og BT omtaler begivenhederne i Valhalla 1966Ude og Hjemme nr. 18 1966 omtaler, at The Clidows optræder både i Valhalla og i GiraffenI Musikbladet Beat nr. 6 kan man se, at The Clidows er blandt topnavnene på Bakken i 1966

Holger's Foto Stribe nr. 36.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

Holger’s Foto Stribe nr. 36. The Clidows havde spillet hele sæsonen 1965, og halvvejs henne i sæsonen fik vi et opvarmnings orkestre med.

Det blev The Clidows og The Black Stones med Tobias.

I den næste sæson 1966 blev jeg enig med Frk. Jensen og Hr. Andersen om, at vi skiftede orkester hver uge. Dette var nyt for Valhalla.

Jeg fandt også på, at orkestrene skulle medbringe et stort skilt med deres navn på, som vi fik sat op på facaden af Valhalla.

I 60'erne åbnede Dyrehavsbakken den næst sidste fredag i april, og lukkede den næstsidste mandag i august. Bakken og dermed Valhalla åbnede i 1966 fredag den 22 april.

Vi fik omtaler af Valhalla's Musik program i Politiken, Ekstra Bladet og BT, samt efteromtale i bladet Beat nr. 8 og i Ude og Hjemme. Disse omtaler er vedhæftet.

Her kan man læse, at følgende navne var engageret til at spille i sæsonen 1966: The Bootjacks fra Sverige og The Epics fra England, The Clidows, Someones, Joe E. Carter, Donkeys, Tony and the Diamonds, Lennons, Meterors, Dirch Jochums Group, Insects, Jaggers, Buccaneers, Madcaps, Strangers og Those.

Navnene kan man se på vedhæftede billed af facaden af Valhalla, hvor de mange skilte med orkesternavnene var sat op. Det fremgår af billedet, at der var andre navne, som ikke var med i foromtalen.

Aftalerne om The Bootjacks og Epics mener jeg blev lavet med Erik Thomsen fra Bendix Music.

Af omtalen i BT fremgår det, at Place Pigalle lagde flot ud med et af den tids store navne The Defenders.

I løbet af sæsonen kom der et par udenlandske navne til. Det var Them og The Sevens fra Schweiz.

Det vender jeg tilbage til i en af de næste Foto Striber.

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23