The Clidows optræden i Monte Carlo
blev omtalt i spansk musikblad


Det spanske musikblad Fonorama's juni 1966 udgave havde hele
3 sider om Monte Carlo concerten og The ClidowsFonorama side 2Fonorama side 3Omtale af The Clidows i tidsskriftet Monte CarloThe Clidows spejler sig. Fra venstre John Werner Petersen, Stig Hansen,
Helmuth Ozolins, Max Svenningsen og Torben Larsen

Holger's Foto Stribe nr. 35.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

The Clidows optrådte ved det internationale Rock Galla Show i Monte Carlo i begyndelsen af april 1966, som jeg beskrev i forrige Foto Stribe nr. 34.

Showet blev transmitteret på TV til Monaco, Italien, Frankrig og Spanien. Derfor var der en reportage i det spanske musikblad 'Fonorama' et par måneder senere.

Jeg fik tilsendt Fonorama's juni 1966 udgave, som jeg har sat ind i min scrapbog. De havde brugt et par af mine billeder med The Clidows, som jeg tog inden de kørte til Monaco.

Det var en overraskende og flot 3 siders omtale, hvor det ene billede var et stort farvebillede af The Clidows, som jeg havde taget inde i Falkonersalen ved en biludstilling.

Jeg har også vedhæftet et af de andre billeder, som jeg tog ved biludstillingen. Læg mærke til spejlbilledet af de 5 musikere i den blankpolerede kølerhjelm.

Jeg har fået scannet siderne fra musikbladet 'Fonorama', som er vedhæftet denne Foto Stribe nr. 35. Artiklen er på spansk, så jeg har fået en af mine gamle kolleger fra FLSmidth til at oversætte den.

Her er et kort resume af artiklen, som nævner, at Rock Galla Koncerten var arrangeret i anledning Monaco's 200 års dag for at glæde ungdommen.

Den spanske journalist var skuffet over koncerten, som blev overværet af ca. 1200 tilskuere.

Journalisten mente, at de lokale unge var uinteresserede, måske fordi de ikke kendte ret meget til den slags 'moderne musik' - end ikke de berømte engelske og amerikanske grupper gjorde indtryk.

Der blev ikke klappet ret meget, og grupperne udtalte bagefter forundring over den manglende interesse.

Journalisten skrev, at The Clidows spillede alt for moderne musik, som var noget mekanisk. Måske var man ikke vant til 'pigtrådsmusik' i det sydlige Europa på den tid.

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23