Barberet på scenen ved koncert


Torben Larsens barbering på scenen kom både i Ude og Hjemme og Se og HørVillabyerne og Villabyernes blad skrev om om barberingen af de to Clidows på Gentofte Skole den 21 marts 1966Først John, så Torben og derefter kindkys til Annette Lorentzen, skrev VillabyerneTorben Larsen får en omgang af Annette med shaveren

Holger's Foto Stribe nr. 31.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

Torben Larsen, orkesterleder, og John Kjærgaard, forsanger, i The Clidows havde anlagt sig skæg i efteråret 1965, som fortalt i min Foto-Stribe nr. 26.

Nu var det blevet forår 1966, og jeg tror, at de 2 Clidows'er var trætte af at gå med skæg. Det blev derfor besluttet, at de skulle barbere det af.

Jeg havde jo allerede produceret mange billeder og tryksager med Torben og John med skæg, så nu skulle der tages nye billeder, og der skulle laves nye fan kort. 'The Clidows' stod for at skulle spille ved sæsonens sidste koncert for ungdomsklubberne i Gentofte lørdag den 21 marts 1966 sammen med 'The Boom Boom Brothers' på Gentofte Skole.

Vi fandt på, at at deres skæg skulle barberes af på scenen under koncerten. Det var vist ikke prøvet før, og som det kan ses, så gav det omtale.

Jeg kontaktede firmaet Braun, som jo var kendt for deres elektriske barbermaskine, som vibrerede skæret med 50 hertz uden noget roterende eller mekanisk. Jeg fik kontakt til deres reklameafdeling, som syntes om ideen med at komme og barbere skægget af musikerne under koncerten. Reklamechefen og hans kønne sekretær Annette Lorentzen mødte derfor op til pigtrådskoncerten i Gentofte.

Der blev stillet en stol på scenen, som musikerne kunne sidde på, mens deres skæg blev barberet af. John Kjærgaard var den første til at blive barberet, mens The Clidows spillede uden forsanger. Bagefter var det Torben’s tur, så The Clidows spillede uden rytmeguitar, mens Annette havde travlt med at barbere Torben.

Som det kan ses på et af billederne i Hit bladet, så fik Annette Lorentzen et stort barberkys som tak.

Reklamechefen kvitterede med et par af de nyeste Braun elektriske barbermaskiner som gave til musikerne. Alle var glade og det gav en god PR for både firmaet Braun og for The Clidows.

Der er flere billeder at se på denne hjemmeside www.scanart.dk under foredrag, hvor jeg viser et lille udpluk af mine billeder fra hele perioden i 60'erne.

Mvh
Holger


OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!

(24.8.20)
Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23