Fan Klub for The Clidows.


I Hit kunne man læse om den nye Clidows fan-klub.
På kortet til højre kan man se alle fordelene et medlemsskab giver adgang tilThe Clidows Fan Club. Man kan sende blanket til højre til Steen SvenningsenIndmeldelses kupon, som klippes ud og sendes til Steen Svenningsen

Holger's Foto Stribe nr. 30.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

Det var meget udbredt i 60'erne, at Pigtråds Orkestrene havde en Fan Klub.

Sådan en syntes jeg også, at The Clidows skulle have. Derfor drev jeg til at begynde med fanklubben selv. Efter en periode, hvor medlemsskaren var vokset, så overtog et af de mest interesserede medlemmer driften af Fanklubben.

Jeg kan fra min scrapbog se, at fanklubben var omtalt i Hit nr. 1, og at det var Anita og Bitten, som passede den. Måske var der et medlem i 1965, som hjalp med, men det husker jeg ikke!

Siden hen er der kommet andre til, og vi fik trykt en indmeldelses blanket med billede af det nye The Clidows foran Valhalla på Dyrehavsbakken.

Her ser man fra venstre forsangeren John Kjærgaard, single guitaristen Helmuth Ozolins, orkesterleder og rytmeguitaren Torben Larsen, bassist Stig Hansen og trommeslageren Max Svenningsen kaldet 'Max von Rubinstein'! På blanketten står at man skal skrive til Steen Svenningsen, måske en bror til Max?

På blanketten var der en kupon, som man kunne rive af og sende ind til formanden for fanklubben. Det kostede 5 kr. om året at være medlem.

Som medlem fik man følgende fordele: Rabat på 3 kroner ved køb af en Clidows grammofonplade, 10% rabat ved køb af alle slags grammofonplader, 10% rabat ved køb af Fan-Tasker fra Nyhavn 13, en 'The Clidows plakat' med autografer, The Clidows fan kort med autografer, medlemskort, medlemsblad, og som noget ekstra 'overraskelser', hvad det nu var.

Det var en fordel for orkestret at have en fanklub, da det kunne øge interessen for orkestret, og være med til at medlemmerne forhåbentlig stemte på nye plader ind på Hitlisterne.

Siden hen startede jeg også Fanklubben for the Walkers, da jeg nogle år senere blev deres manager.

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23