Nye ansigter i The Clidows


The Clidows fik ny trommeslager Max Svenningsen. Skiftet blev omtalt i både Hit og Top PopNye besætnings medlemmer i The Clidows: John Kjærgaard, Helmuth Ozolins, Stig Hansen, Max von Rubinstein, Torben LarsenJohn Kjærgaard, Stig Hansen, Helmuth Ozolins, Max von Rubinstein og Torben Larsen

Holger's Foto Stribe nr. 29.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

I den sidste Foto Stribe nr. 28 fortalte jeg, at trommeslageren Finn Grindorff og basisten 'Krølle' John Werner Petersen stoppede i starten af 1966.

Det betød nye ansigter i The Clidows.

Afløseren for trommeslageren Finn Grindorff blev Max Svenningsen, som vi gav kunstnernavnet 'Max von Rubinstein'.

Krølle - John Werner Petersen - nåede at spille et kort stykke tid med sammen med det 'nye' The Clidows, som var orkesterlederen Torben Larsen, forsangeren John Kjærgaard, guitaristen Helmuth Ozolins og den nye trommeslager Max von Rubinstein.

Krølle sagde stop fordi han skulle være far. Derefter var det kun Torben Larsen og John Kjærgaard, som var med fra det oprindelige The Clidows.

Den nye bassist hed Stig Hansen.

Jeg kan desværre ikke huske hvilke orkestre, at Max og Stig havde spillet i, inden de kom med i The Clidows. Hvis der er nogen, som læser dette, og som ved det, så må I meget gerne skrive det til Poul Nowack eller til holger@scanart.dk .

Det skulle blive et spændende 1966 for de fem musikere, Torben, John, Helmuth, Max og Stig med pladeindspilning og flere udlandsturneer, som jeg vil fortælle om i nogle af de kommende Foto Striber!

Mvh
Holger


OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!

(24.8.20)
Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23