The Pretty Things Koncert i KB Hallen lørdag 27.11.1965


The Clidows varmer op til The Pretty Things koncerten I KB HallenPublikum og kontrollører i håndgemængKontrollørerne på overarbejdeSidste mand bliver sat på porten

Holger's Foto Stribe nr. 25.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

The Clidows varmede op med 10 andre grupper til The Pretty Things koncerten I KB Hallen lørdag den 27 november 1965.

Jeg havde mit kamera et Voigtlander Bessamatic og min blitz med.

De 10 andre grupper var: Matadorerne, Hanne, Dandy Swingers, Bellies, Los Flamingos, Ringo Ole og Voices, Mods, Finn Tony and Them, Eagles, Jaggers og Caravans. Arrangøren var John H. Harder. Billetterne kostede 15 kroner. Jørgen de Mylius var konferencier.

De fleste billeder, som jeg tog, blev ikke af koncerten, men af publikum og kontrollørerne. Af en eller anden grund opstod der tumult. Jeg ved ikke hvorfor? Måske har Pretty Things opildnet publikum, og det har ikke gjort det bedre, at der var mange ståpladser! Jeg husker ikke koncerten, og hvad der skete, men kun hvad jeg ser på mine billeder.

På et par af billederne kan man se en plakat i baggrunden om, 'Stort Bal' søndag 28. november 1965. Det har forvirret mig, da jeg mener, at det var lørdag og ikke søndag. Efterfølgende har jeg talt med Krølle og hans kone Jette, som har fortalt mig, at det var lørdag den 27. november.

Jeg tror at plakaterne, som man ser på et par af billederne er for en ekstra koncert dagen efter søndag den 28. november om eftermiddagen fra kl. 15-19, som sikkert er arrangeret fordi koncerten om lørdagen var udsolgt. Det virker også mærkeligt, at sætte plakater op ved en koncert.

På det første billede ser man The Clidows, og ser man godt efter, så er der nogle vistnok lydfolk inde og justere på nogle forstærkere.

De følgende billeder, som jeg har medtaget viser, at kontrollørerne kom på arbejde. Der er opstod tumult scener. Jeg ved ikke hvorfor, men med ståpladser, så er der måske kommet flere ind, end man havde regnet med, men det er rent gætteværk. Voldsomt ser det ud!

Der er flere billeder at se på denne hjemmeside www.scanart.dk under foredrag, hvor jeg viser et lille udpluk af mine billeder fra hele perioden i 60'erne.

Mvh
Holger

OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23