Place Pigalle og Valhalla på Dyrehavsbakken 1965


Musikbladet Beat nr. 5 skriver om The Clidows i ValhallaMusikbladet Hit kunne i maj 1965 oplyse at 'The Clidows hærger i Valhalla'Annonce om none-stop music i Valhalla, 1965Tjenerne i Valhalla 1965Torben og hr. Andersen får sig en hygge ølTil venstre: Orkesterleder Torben Larsen på scenen i Valhalla
Til højre: Valhalla's mangeårige inspektør hr. AndersenTil venstre: Valhalla havde også stamkunder
Til højre: Glas, glas, glas, opvaskere i Valhalla havde travlt


Holger's Foto Stribe nr. 20.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

Valhalla på Dyrehavsbakken 1965 udvidede med et pause orkester.

Valhalla kunne ikke helt måle sig med Place Pigalle's orkester program, hvor de i de første år havde 2 af de største pigtråds navne til at spille skiftevis hver aften.

Nede i Røde Port spillede orkestret Black Stones, vistnok med sangeren Tobias. Valhalla engagerede Black Stones til at spille i pauserne sammen med The Clidows i resten af sommer sæsonen 1965.

Dermed var der 'none stop' live musik i Valhalla. Det blev der annonceret med i BT og i Ekstra Bladet - se vedhæftede kopi af annoncen.

På billederne kan man se den mangeårige inspektør i Valhalla Hr. Andersen, stamgæsten, opvaskeren, og tjener staben. Der er også et billede af The Clidows’ orkesterleder Torben Larsen, der får en øl sammen med Hr. Andersen, som passer garderoben.

Fra min scrapbog har jeg hentet et par klip fra popbladene Hit og Beat.

Jeg husker at man serverede hamburgers - det var vist før man kunne købe McDonalds. Det var frosne bøfsandwich, som blev lagt til optøning. Når de var klar, så fik de et drys fra bøtten med blandingen af salt og peber, så man kun behøvede at drysse en gang.

På bagsiden af Valhalla ned mod Kilde Søen, var der 3 små kamre, hvor de ansatte kunne overnatte. På nogle af mine billeder, som vises senere kan man se indgangsdørene. Værelserne var indrettet under scenen, som jo var hævet over dansegulvet.

Det kunne være interessant at se, hvordan den tredje store dansehal 'Danmark' så ud. Er der nogen som har billeder fra den tid? Har I billeder, så send dem til min mail adresse: holger@scanart.dk

Nu skal jeg kigge i min scrapbog, for at se hvad den næste Foto Stribe skal handle om.

Der er flere billeder at se på denne hjemmeside www.scanart.dk under foredrag, hvor jeg viser et lille udpluk af mine billeder fra hele perioden i 60'erne.

Mvh
Holger


OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!

(24.8.20)
Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23