Andre jobs til The Clidows i sommeren 1965


Man kunne læse om Asfaltbal på Morescovej i Gentofte Bladet 6.5.1965Asfaltbal på Morescovej omtalt i Villabyerne 5.5.65The Clidows optræder på Svanetorvet. Omtale 24.7.65 i Holbæk Amts AvisAsfaltbal avis omtaleAnnonce om asfaltballet i Nykøbing Sjælland i Ugeavisen 24.7.65Annonce for asfaltballet i Nykøbing Sjælland 24.7.65Holger's Foto Stribe nr. 18.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

The Clidows fik flere gode jobs tilbudt i 1965, hvor de var engageret til at spille i Valhalla. Her var der forståelse for, at de fik fri til et bedre betalt job, blot jeg skaffede et andet orkester til at spille i Valhalla.

Det gjorde jeg og dermed åbnede muligheden for samarbejde med flere orkestre - det blev kaldt af få 'orkestre i stalden'! Jeg husker ikke, hvem de andre orkester var.

Det første sted The Clidows spillede, mens de var engagrede af Valhalla, var til Børnehjælps Dagen på Morescovej i Charlottenlund. Børnehjælpsdagen på Morescovej var altid en stor begivenhed med besøg af et omrejsende Tivoli og med underholdning.

Det andet gode job i Bakkesæsonen 1965 var til Asfaltballet i Nykøbing Sjælland. Her var der flere scener opstillet. The Clidows spillede sammen med Papa Bue Viking Jazzband midt på Algade, hvor Irma lå. Det var et år siden, at jeg mødte The Clidows musikerne ved Asfaltballet i Nykøbing i juli 1964, hvor de var tilskuere. Nu var de selv blandt de optrædende.

Se vedhæftede klip fra Villabyerne og Gentofte Bladet. Der er også klip fra reklamerne for Asfaltballet i Nykøbing Sjælland.

I næste Foto Stribe nr. 19 fortæller jeg mere om The Clidows, da de spillede i Valhalla 1965, og hjalp med at dekorere lokalet.

Der er flere billeder at se på denne hjemmeside www.scanart.dk under foredrag, hvor jeg viser et lille udpluk af mine billeder fra hele perioden i 60'erne.Mvh
Holger


OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!

(24.8.20)
Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23