Påskebal i KB HallenHolger's Foto Stribe nr. 13.

Kære Alle der følger 'Holger's Foto Stribe'.

Denne stribe omhandler Påskeballet 2. Påskedag 19.4.1965 i KB Hallen . Det gik desværre helt galt!

Jeg blev bedt om at hjælpe en af arrangørerne i Gentofte Teen Club med at booke til en pigtråds koncert i KB Hallen 2. Påskedag - se vedhæftede annonce fra BT ca. 14.4.1965.

Vi fik lagt et program, hvor hovednavnet var Jerry Williams and the Violents fra Sverige, Bobby Winson, Sir Henry and his Butlers, The Clidows, The Black Pools, Kenny and the Stringers, The Caravans, Shouts, Someones og The Cannons fra Norge.

Desuden havde arrangøren lavet aftale med en del nye grupper, som fik chancen for at stå på scenen i KB Hallen. De kom med, for at få flere publikummer som fans, venner og familie til at komme. Jeg tror, at de gjorde det gratis for at komme med på plakaten.

Af annoncen kan man se, at det var følgende navne: The Sneakers, The Quintons, The Wheelers, The Spotlights, The Hipsters, The Boys, The Meteors, The Dirty Five, The Rolling Beats, The Sollivans, The Yankees og El Coyotes.

Jeg kan i dag undre mig over, hvordan 22 orkestre kunne nå at optræde på en aften!

Orkestrene blev booket i samarbejde med Per Sørensen fra pladeselskabet Sonet. De store bureauer så til fra side linien for at følge den 'nye spiller' i koncert verdenen. Desværre gik det ikke som forventet. I slutfasen blev jeg koblet af, da arrangøren mente, at det kunne han selv klare. Derfor ved jeg ikke, hvad der skete mere i de sidste par uger før koncerten.

Men min overraskelse var stor, da annonceringen pludselig ophørte blot 4-5 dage før koncerten. Jeg tror, at der ikke var solgt nok billetter, og at arrangøren fik kolde fødder og trådte på bremsen for udgifterne. Der er et 'ord', der siger, at når man har sagt A, så må man også sige B!

Selv om jeg ikke længere var med i arrangementet, så var jeg jo nysgerrig for at se, hvordan det gik, så jeg tog ud til KB Hallen. Det så ikke godt ud. Der kom kun ca. 200 betalende publikummer. Sponsoren måtte skrive en check på et stort beløb til Per Sørensen fra Sonet.

Det var en trist oplevelse. Måske er det ikke så velegnet, at lave en koncert i påsken, hvor mange er bortrejst i ferien.

Efter denne lidt triste historie, så kan jeg sige, at I kan glæde jer til min næste Foto Stribe nr. 14. Det bliver en 'Jule-kavalkade' med gamle s/h billeder med Sir Henry, Johnny Reimar og Lars Kofoed, Peter Belli og Per Frost, Annisette, Melvis, The Clidows på Bondegaarden, Bill Haley and the Comets, The Kinks, og The Rolling Stones m.fl.

Jeg er først tilbage i det nye år, hvor jeg vil fortælle om The Clidows engagement i Valhalla på Dyrehavsbakken. I er velkomne til at skrive til mig. Min mail adresse er: holger@scanart.dk

God jul og godt nytår 2020 med masser af Pigrådsmusik på Tisvilde Højskole, Dyrehavsbakken, Fuglsøcentret ved Ebeltoft, Hit House på Frederiksberg Runddel, Vesth Huset i Sorø, og i de mange popklubber.

Der er flere billeder at se på denne hjemmeside www.scanart.dk under foredrag, hvor jeg viser et lille udpluk af mine billeder fra hele perioden i 60'erne.Mvh
Holger


OBS! Mine billeder må bruges efter forudgående aftale med mig!

(24.8.20)
Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23