Second Hands

- er et dedikeret 60'er band. Og ikke uden grund: 60'erne udl&ste en så stor musikalsk eksplosion, at ekkoet stadig kan høres i dag. Pop- og rockhittene fra 60'erne kan simpelthen ikke spilles for tit. Det er kort og godt gode iørefaldende sange, der fint hamler op med nyere musik.

Alle fem musikere i Second Hands begyndte at spille i 60'erne. Leif Jensen var faktisk i gang allerede i gang i 50'erne.
Han fik sin første guitar og plads i sit første band i 1958. I 1969 startede han bandet Melody Makers. Det skiftede hurtigt navn til Jensen & Co, der i en årræ;kke turnerede med Peter Belli.

I 1963 satte Peter Kragh-Jacobsen sig bag trommerne i Brønshøj orkesteret Out Of Site - og sidenhen har han blandt mange andre spillet med Delta Blues Band, Royal Strings og Jensen & Co.

Finn Søgaard fik smag for orglet i 1968 og var fast mand i det sydsjællandske poporkester Pasha.

Guitaristen Alfred Date hoppende i 1963 med på pigtrådsbølgen i orkesteret The Hands fra Nakskov.
Og lillebror Asbjørn Date fik gang i basspillet i 1969 i bandet Heaven - også fra Nakskov. De to har også spillet med Lars Stryg i Royal Strings.

I Second Hands, der selvfølgelig har navn efter Alfreds første band The Hands, har de fem fundet sammen med 60'erne som musikalsk fællesnævner. Ud over gode, dansevenlige 60'er hits, så handler det om at havde det sjovt. Både på scenen og blandt publikum.

Repertoire
De tre store B'er fra 60'erne; Beatles, Beach Boys og Bee Gees, fylder godt op på Second Hands repertoireliste. Også hits fra Cliff, Elvis, Procol Harum, Percy Sledge, Ray Charles, Turtels, Monkeys og mange andre er med, når Second Hands er på scenen.

Links:
youtube: Second Hands i Sverige
Hjemmeside: Second Hands
Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23