The Jitterboys

Erik Bjerre har spillet pigtrådsmusik, siden han fik en spansk guitar i konfirmationsgave af sin mormor i 1964.

The Differents startede med skolekammerater på Gildhøjskolen i Brøndbyvester, og allerede i 1966 spillede de i Hit House og i Brøndby Pop Klub endda sammen med engelske stjerner som Small Faces og The Move.

Via bandet The Novalins og hele sommeren '67 på Place Pigalle på Bakken blev det senere samme år til bandet Coke, som sidst på året udgav en single plade.

Fra 69 - 72 var det blues og progressiv rock med Vannis Aften, og derefter en del år med begrænset aktiv musiceren. Startende med Le Garage og The Blue Skies blev det fra1989 til 10 år hos The Rocking Ghosts som leadguitarist, korsanger og arrangør.

Derefter fandt Erik i 1999 sammen med gode folk fra Stevns, og The Jitterboys var i gang.

Det er for Eriks vedkommende sideløbende blevet til 18 år som Butler hos Sir Henry og gæsteoptræden hos The Tremoloes, The Cliffters og en lang række andre danske 60'er bands.

Som kapelmester hos The Jitterboys har Erik formået at samle alle de bedste stemninger fra de mange år med musikken baseret på et kolossalt erfaringsgrundlag.

Der spilles og synges yderst kompetent med en klar og velafbalanceret vellyd til såvel et lyttende som et dansende publikum. Der har i tidens løb været naturlig af- og tilgang i besætningen, men der er altid tale om genrens bedste folk på alle pladser.

Besætning
Leadvokal og Leadguitar: Erik Bjerre.
Keyboard og vokal: Ole Trier.
Basguitar og vokal: Søren Engel.
Trommer og vokal: Peter Wittorff.
Udvidet percussion: Claus Kah.

Repertoire
Den overvejende del af repertoiret er fra 50'erne og 60'erne, og i hvert sæt vil der være eksempler på tidens instrumentalmusik og et par af Eriks egne titler fra tiden med The Rocking Ghosts.

Alle vokaltitler synges på engelsk, og The Jitterboys springer yderst kompetent fra rock 'n' roll til rockabilly, fra 50'er pop til country, fra rhythm 'n' blues til soul og fra den blødere til den heftigere rock/beat fra 60'erne.

Der leveres alt fra humørfyldte udgaver af kendte engelske og amerikanske hits til overraskende titler fra de gamle heltes mindre kendte bagsider.

Facebook:
Erik Bjerre
Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23