Jørgen Krabbenhøft
Forsanger i The Hitmakers


Popidolet Jørgen krabbenhøft fra topgruppen The Hitmakers fortæller i et spændende nærværende foredrag om op og nedture for en popgruppe, da pigtrådsmusikken var på sit højeste i 60'erne.

Jørgen Krabbenhøft var forsanger i The Hitmakers, som virkelig var på toppen af dansk pop i 8 år. Sanger og guitarist i en popgruppe der havde den helt rigtige kombination. Sanger, guitarist, bassist og trommeslager.

Samme besætning som Beatles og mange andre grupper havde det. Fra 1960 spillede og sang The Hitmakers i Danmark, Finland, Sverige, Tyskland og England. Adskillige pladeindspilninger og succeser som 'Stop The Music' blev et varemærke for Hitmakers, der spillede alle de kendteste steder som Le Carrousel og Hit House, og var faste gæster i radio og tv. Et af højdepunkterne var naturligvis, da Hitmakers varmede op til Beatles i KB Hallen ved de to legendariske koncerter i juni 1964.

Jørgen Krabbenhøft kan alle historierne fra de mest sprudlende dage i pigtrådsmusikkens tid. Han oplevede det hele selv - idol i topklasse - og hvordan det var, kan opleves i et spændende foredrag med Jørgen, som også har skrevet en bog om sin Hitmakers-tid.

Det er dansk pigtrådshistories guldalder, som der her åbnes op for! Hør nærmere om mulighederne for at opleve popidolet Jørgen Krabbenhøft, som var en del af popmusikkens stærkeste navne i de 'brølende' tressere. Genoplev minderne med dine venner.

Efter Hitmakers-tiden blev popidolet Jørgen Krabbenhøft tjener på flere af de kendte restauranter i København. På et tidspunkt ville Jørgen Krabbenhøft stå på egne ben.
Jørgen overtog den ansete Café Lindevang på Frederiksberg, som han drev i 27 år, hvorefter han gik på pension.

Nu kan I høre ham fortælle om sit indholdsrige liv i sit spændende foredrag.
Ring til Scanart Music på 21612323 og book et foredrag med Jørgen Krabbenhøft - forsangeren i The Hitmakers.

Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23