Johnny & the Heartbeats

Når bandet spiller op er der altid gejst og gnist, når de går på scenen - som de selv siger, så er det faktisk ligesom første gang man trådte op - spillelysten er helt intakt.
Der er jo altid et nyt publikum, der skal have en god aften, så selv efter mange år i branchen er det ikke noget problem at sætte sig op - siger gruppens forsanger Hans Jørgen Nielsen.

Gennem de sidste 30 år har Johnny & the Heartbeats spillet overalt i Danmark - fra små caféer til Falkonér Centret, ligesom de har turneret på de amerikanske baser på Grønland og i klubber og dansesteder på Færøerne.

Sverige er faktisk også kommet på listen over spillesteder, idet bandet jævnligt - og med stor succes - spiller i Malmø's 60'er klub og det har faktisk ført til at bandet har optrådt på Malmøfestivalen 3 år i træk.

Medvirken i TV-programmet "Hit, hærg og hentehår" sammen med The Searchers og The Rocking Ghost - og i filmen "Eva" med Pernille Højmark - TV2øst programmet Gejst.

Johnny & the Heartbeats - et band, hvor begejstringen for musikken og livsglæden i almindelighed er i højsædet.

Besætning:
Forsanger, guitar, keyboard: Hans Jørgen Nielsen
Guitar (af den hver slags), sang: Lars Bech-Jessen
Bas, sang: Morten Steengaard
Guitar, sang, mundharpe: Jesper Thorbek
Trommer: Niels Eskjær

Repertoire:
Udover at spille til dansearrangementer under overskriften "Dans dig glad" er bandet også leveringsdygtig i en mere akustisk intimkoncert, hvor der ikke bliver sparet på historierne fra de mange år på landevejen.

De kommer langt omkring musikalsk med sange af så forskellige kunstnere som: Beach Boys, Van Morrison, Bill Haley, The Seachers, Lynard Skynard, Simon og Garfunkel, Beatles, The Byrds, Neil Young, Fleetwood Mac, Eric Clapton, The Temptations samt Crosby, Stills & Nash.

Links:
Hjemmeside
Facebook
Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23