Foto: Holger Hagelberg.
(Øverst) Der danses til The Dreamers festlige musik.
(Nederst til venstre) Holdet bag succesen: Til højre, Restauratør Hanne Pedersen og hendes datter Bettina fra Hotel Fortunen, i midten er det pigtråds orkestret The Dreamers, og yderst til venstre overtjeneren Benny og Holger Hagelberg.
(Nederst til højre) Et udsnit af den lækre 3 retters menu.

Kom og få en sving om på Fortunen

Hotel Fortunen lancerede sit første ”Dinner Dance” arrangement med 3 retters lækker menu og musik af et af de populære pigtråds orkestre The Dreamers fredag den 1. marts.

Der havde længe været udsolgt, og der var lang venteliste. Derfor er det allerede besluttet at gentage arrangementet fredag den 26 april, hvor det også bliver med The Dreamers med deres store varierede repertoire.

Det er planen at fortsætte ”Dinner Dance” arrangementerne med andre kendte pigtråds orkestre.

Dansegulvet var fuldt da ”The Dreamers” spillede op til dans. Restauratør Hanne Pedersen og hendes datter Bettina havde travlt. De havde kaldt ekstra personale ind til at betjene de mange gæster, som fik en 3 retters menu, med laks til forret, oksefilet og kalvefilet til hoveret med salater, flødekartofler og pebersovs. Desserten var frugtsalat og en lækker lagkage.

Der sad flere grupper – de unge pensionister - på 10-15 gæster, som fortalte, at de glædede sig til Tirsdags Pigtråds Koncerterne i august på Friluftsscenen på Dyrehavsbakken. De havde reserveret alle 4 tirsdage, og de var glade for at Dyrehavsbakken havde lavet ekstra plads oppe foran scenen, så man kunne danse.

Flere fortalte, at de allerede havde bestilt bord til næste arrangement fredag den 26 april med The Dreamers. De havde brug for at komme ud og få en svingom en gang om måneden. De savnede, at der ikke var nogen muligheder for det, og hilste Fortunen’s ”Dinner Dance” arrangement velkomment.

The Dreamers er kendt for deres brede repertoire med numre af The Beatles, Rolling Stones, Hermans Hermit, Roy Orbison, Elvis Presley, The Shadows, Cliff Richard m.fl.

Der kan købes billetter via Fortunens hjemmeside www.fortunen.dk eller ved at ringe til Hotel Fortunen på telefon 45870073.Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23