DaNoize

Da-NOIZE er et af Danmarks bedste coverbands. De består af 5 "Pinoys", som er slang for "filippinere" og ophav til ordet "Noize". Bandet tæller 4 kvindelige og 1 mandlig musiker, alle fra Filippinerne.

Da-NOIZE blev dannet i februar 2015 af musikere med mange års erfaring fra optræden rundt om i verden. Alle medlemmer af Da-Noize har spillet professionelt i lande som Thailand, Korea, Kina, Japan, Malaysia og Singapore, flere europæiske og selvfølgelig i Filippinerne og Danmark.

Med deres lange erfaring i underholdningsbranchen spiller Da-NOIZE et bredt repertoire af kendte hits fra 6 årtier: Rock'n Roll, Disko, Funk, Pop, Country, Classic Rock, Blues foruden egne numre.

Kort sagt, noget for enhver smag. Og Da-Noize leverer varen med en energi, der smitter.

På Dyrehavsbakken tirsdag 21. august i år spiller Da-Noize udvalgte numre fra 60'erne.

Besætning:

Maria Nerissa Strassner "Marian": Vokal - har sunget i flere bands, lige siden hun var 14 år. Har sunget på et hotel i Seoul Korea og herefter i en årrække på et krydstogtskib fra Celebrity Cruises.
Marian flyttede til Danmark i 2009 og var med til at starte Da-NOIZE.

Marina Walican Branth: Vokal - i en tidlig alder blev hun inspireret af ??sin onkel, der var en trommeslager i et band i Filippinerne. Da hun var 17 år blev hun medlem af "The Flash Band" ledet af en anden onkel. Med "The Flash Band" spillede hun på lokale barer og større hoteller. Senere spillede Marina 6 år på forskellige hoteller i Kina, som f.eks. The Palace Hotel i Beijing, Sheraton Hotels i Xian og Shanghai, China Hotel i Guangzhou, Hyatt Regency Hotel i Tianjin, og Holiday Inn, GITIC Hotel i Guangzhou og Forum Hotel i Shenzhen.
Hun flyttede til Danmark i 1998, hvor hun har spillet i flere bands og var med til at starte Da-NOIZE.

Rose Thomsen: Bass & Vokal - Rose's musikalske rejse begyndte hjemme i Davao, Filippinerne. Med sin far som personlig lærer udviklede hun sin musikalske smag og interesser. Inden længe fik hun en basguitar og lærte at spille på den i en tidlig alder. Alle medlemmer af hendes familie er musikere. I en alder af 17 år begyndte hun at spille i bandet "Ovada Band" i Japan med sin søster og nogle brødre. Bandet spillede også på Allson Hotel i Singapore og Riviera Beach Hotel i Malaysia. Rose og resten af ??"Ovada Band" har spillet med "The Platters" i Malaysia i 1991, og med "Johnny Logan" i Thailand.
Rose flyttede til Danmark i 2005 og var med til at starte Da-NOIZE.

Alice Darling: Drums & Vokal - Alice er selvlært trommeslager og har spillet i bandet "Limited Edition" i Filippinerne og "Isla band" i Danmark. Hun har også været manager og agent for flere store bands i Filippinerne.
Alice flyttede til Danmark i 1999 og var med til at starte Da-NOIZE.

Gaddi Alberto: Guitar & Vokal - Gaddi er en multi-instrumentalist med guitar som hovedinstrument. Han har spillet sammen med flere store kunstnere i musikbranchen. Han har været på turné i 10 år med John Blackwell jr. - trommeslager for "Prince" - og spillet med Ameera Dillon, en af Lady Gaga's korsangere, samt den fantastiske Meachie Day og James Brown's "student" Carlton J. Smith. Gaddi spillede med det internationale orkester, "Brown Sugar All Stars " i Shanghai i mange år. Her lærte han meget af at spille med kunstnere fra Las Vegas, forskellige musikproducenter, samt at kunne producere sin egen musik.
Gaddi flyttede til Sverige i 2015 og kom med i Da-NOIZE i 2017.

Repertoire:

Fire, Have you ever seen the rain, Honky Tonk Women, In The Midnigh Hour, Knock On Wood, It takes two, Respect, The Shoop Shoop Song (It's in His Kiss), Stand By Me, Suspicious Mind, Twist & Shout, Do You Love Me (Watch Me Now), Waterloo, Long Train Runnin', Cry To Me, Come Together, I will Survive, Wonderful Tonight, Mustang Sally, Play That Funky Music, Le Freak, Proud Mary, Listen To The Music, Nutbush City Limits og mange flere.

Links:

Hjemmeside: danoize.dk
Facebook: Da-NOIZE
Youtube: Da-NOIZE's 10 minutes video


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23