Chimbo's Revival

Chimbo's Revival var for nyligt på tourne i England og medvirkede bla. i BBC programmet "On The Beat" med Spencer Leigh den 18. august 2012. Chimbo's Revival kommer fra Herlev, vest for København. Nu er Chimbo's Revival atter på banen med deres festlige Rock'n'Roll Show.

Orkestret har specialiceret sig i en sjov blanding af gamle Rock klassikere - og Comedy bla. med en række parodier. 2012 blev året hvor Chimbo's Revival optrådte en række store steder. Bla på Langelandsfestivalen, og ikke mindst på Plænen i Tivoli i København foran 22.000 begejstrede tilhørere.

Bandleader Ingvar "Chimbo" Kristensen har været i Showbiz siden 1976. Et af de store triumfer i gruppens karriere var da de vandt DM i Tresser Rock i KB Hallen i 1995. Koncerten herfra er senere udgivet på CD. I 1980 udviklede Chimbo et varmt venskab med det britisk Rock'n'Roll band The Swinging Blue Jeans, der var et stort navn i tresserne.
De to originale medlemmer i Swinging Blue Jeans: Ray Ennis og Les Braid så en del potentiale i Chimbo, og hjalp ham videre ind i branchen med kontakt til agenter osv. Både Les Braid på bas og Colin Manley på lead guitar har gæsteoptrådt i Chimbo's Revival. Udover dette har de ofte delt scene med hinanden i "tresserpakker" bla med Swinging Blue Jeans, Hollies, Searchers, Brian Poole, Animals mfl.

Chimbo's Revival har haft fire hits i hele Europa med "Crazy Man Crazy", "I Saw Her Standing There", "Small Beer" og "Stuck In 64". De to sidstnævnte er skrevet af Chimbos gamle ven Colin Manley, der var guitarist i Swinging Blue Jeans fra 1977 frem til sin død i 1999. I 1960èrne var Colin leder af The Remo Four der havde selveste Brian Epstein som manager.

Chimbo's Revival har også lavet et hav af TV Shows, og er blevet kendt for deres udholdenhed. Det kunne man se tre gange i Guinness Rekord Bog. Første gang i 1990 hvor Chimbo's Revival den 23. juni spillede fire koncerter i fire forskellige byer på tretten timer. Anden gang var i år 2000 også den 23. juni hvor Chimbo's Revival spillede syv koncerter i syv forskellige byer på 24 timer. Tredie gang var 2. maj i 2012 hvor Chimbo's Revival spillede otte koncerter i otte forskellige byer på 24 timer.

I maj 2009 var Chimbo's Revival på en længere tourne i Danmark med legendariske The Animals fra Newcastle. Man kan se billeder derfra på hjemmesiden http://www.chimbosrevival.dk. Ingvar "Chimbo" Kristensen har stadig den originale og talentfulde guitarist Lars "Vegas" Hansen med i bandet, der medvirker på alle gruppens plader. Chimbo's Revival udgav i 2012 den anmelderroste CD "Cruisin' Down Memory Lane" på SONY Records, modsat de tidligere plader udgivet på High Mountain Records.

Besætning
Vokal og Guitar: Ingvar "Chimbo" Kristensen
Lead Guitar og Vokal: Lars"Vegas"Hansen
Bass Guitar: Steffen Bartholdy
Trommer og Vokal: Philip Knudsen

Repertoire
Flip Flip & Fly, C Runaway A, Shaking All Over F, I Saw Her
Standing There E, Can't Take My Eyes Off You D,
Shake Rattle And Roll F, I Want Candy E, Blue Suede
Shoes A, I Can´t Stop, Loving You F, Act
Naturally G, Lawdy Miss Clawdy A, Good Golly Miss
Molly D, Memphis Tennessee A, Crazy G, Long Tall
Sally G, Fly Away A (Chimbo original), I Can't Help
Falling In, With You D, That's Allright Mama G, Crazy
Man Crazy A, Happy Baby D, Skinny Minnie E, Summertime
Blues F, A Hard Day's Night G, The Long And Winding Road D,
Got To Get You, My Life G, Honey Don't E and Bony Moronie G

Links:
1. Se Diskografien på hjemmesiden
2. I Saw Her Standing There
3. Good Golly Miss Molly
4. Long Tall Sally

Hjemmeside:
www.chimbosrevival.dk/

Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23