Oscars Bøf Bar's 70 års jubilæums-koncert på Dyrehavsbakkens Friluftsscene

Et oplagt publikum var mødt op for at høre et oplagt Hardinger Band, som gjorde det fanstisk med en perfekt teknik, så det hele gik op i en højere enhed.

Jeg startede med at tale med Michael Hardinger om gamle dage, hvor jeg var hans manager, og om at spille for Bent Hasebart i Røde Port og Place Pigalle.
Michael fortalte at han i de 3 år i 60'erne levede af Oscars Bøffer, som started i 1949.

Jeg var Michael Hardingers første manager i 60'erne - og Shubidua kaldte mig "Profido", fordi de syntes, at jeg tog for meget i provision.
Det var 20%, som jeg skulle dele med det andet bureau, som havde booket dem gennem mig, der havde solokontrakt med Shubidua.

På scenen på Bakken i går fortalte Michael historien, og at på deres første LP i rille nr. 3 "Nosta el Paso" - noget i den retning, der synger de om Profito.

Foto : Holger Hagelberg
Oscars Bøf Bar 70 år

Oscar's Bøf Bar holdt 70 års jubilæum på Dyrehavsbakkens Friluftsscene. Allan Mylius Tomsen fortalte, at lige her blev den første bøfsandwich introduceret i Danmark.

Jeg var begivenhedens konferencier og fik talt med Frank Hartvig Andersen, der ejer Oscars Bøf Bar på Bakken, samt Allan Mylius Thomsen og Michael Hardinger.

Fotos: Pelle Kelm
Foto til venstre: Frank Hartvig Andersen og Holger Hagelberg.
Til højre: Holger Hagelberg og Allan Mylius Thomsen.Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23