ABBAcz

ABBA er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70'erne og 80'erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba. Bjørn Ulvæus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske.
Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket,

- og dog ...

Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager "Abbacz" tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse.

Iført originale kostumer og koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger.

Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med, - og danse! Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen.

ABBAcz fra Tjekkiet præsenterer et show i bedste ABBA stil med otte musikere og sangerinder. Showet vækker glade minder om den festlige ABBA tid. De lyder som var ABBA selv til stede! Hvem husker ikke vindernummeret ved Eurovision Melodi Grandprix i 1974: "Waterloo". Alle kan synge med på "Fernando", "Ring Ring", "Dancing Queen" og det fantastiske nummer "Thank You for the Music".

De 4 ABBA figurer og et sangkor og 2 hjælpemusikere skaber minder. ABBAcz har optrådt over det meste af Europa.
De er nok et af de bedste kopiband i Europa.

Så glæd jer til et flot show.

Links til Youtube:

ABBAcz - The Winner Takes It All - LIVE - YouTube

ABBACZ Waterloo - YouTube

Hjemmeside: www.abbacz.cz


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23