Anbefaling fra Jørgen de MyliusJeg kan varmt anbefale Holger Hagelberg som formidler af kontakt til pigtrådsorkestre. Vi har kendt hinanden siden midten af 60'erne, hvor Holger drev sin egen impressario-virksomhed, Scanart Music.

Det var dengang i 60'erne, det hele startede med Place Pigalle og Hit House, og da Beatles gav koncert i Danmark. Det var dengang, at navne som Peter Belli og Les Rivals, Defenders, Hitmakers, The Rocking Ghosts, Sir Henry & His Butlers, Lions, The Baronets, Red Squares, Beethovens og Black Devils turnerede landet tyndt.

I disse år mærker vi en voksende interesse for 60'er-musikken, både fra dem, der oplevede det dengang og så alle de yngre, som holder af melodierne. Senest har det givet sig udtryk i pigtrådens store 50-års jubilæumskoncert i Falkoner Salen, i Tirsdags Rock på Friluftsscenen på Dyrehavsbakken og i de mange 60'er-fester, som popper op over hele landet.

Jeg håber, at Holger kan være med til skabe opmærksomhed omkring de orkestre, som spiller 60'er-musik, gamle navne som nye. Held og lykke til Holger med projekt "Pigtrådsmusik"!

Med venlig hilsen
Jørgen de Mylius


Book et 60'er orkester gennem Scanart Music på 21 61 23 23