Slideshow Image Script

Find Holger

Jeg har siden midten af 60'erne drevet min egen impresario-virksomhed, Scanart Music, til starten af 70'erne med speciale i den glade 60'er musik.

Mit musikbureau repræsenterede mange kendte navne som f.eks. Shubidua, The Walkers, The Clidows m.fl. og jeg var kunstnerisk leder for flere af de kendte musiksteder som Valhalla på Bakken, Krudthuset i Tivoli og Club 6 i Jernbanegade.
Desuden formidlede jeg orkestre til kendte spillesteder som Hit House, Place Pigalle, Giraffen, Jomfruburet, Le Carrousel, Revolution, Den Runde i Rørvig, Bondegården i Hornbæk for blot at nævne nogle. The Clidows, der med deres røde jakker var berømte i tidens danske popblade, gav ideen til logoet for Scanart Music med de fem rød klædte musikere på hjemmesiden.

Det var dengang i 60'erne, det hele startede med Place Pigalle og Hit House, og da Beatles gav koncert i Danmark i 1964. Begrebet "pigtrådsmusik" opstod blandt de etablerede musikere, der fandt den nye musik rå, larmende og i øvrigt spåede den en kort levetid.

Men de blev klogere, for inden længe slog navne som Peter Belli og Les Rivals, Defenders, Hitmakers, The Rocking Ghosts, Sir Henry & His Butlers, Lions, The Baronets, The Red Squares, Beethovens, Danny and the Royal Strings og Black Devils igennem og kunne turnere landet tyndt.
De spillede i mælke pubber, ungdomsklubber og restauranter og snart også ved store koncerter i haller og på friluftsscener bl.a. som opvarming til store topnavne fra udlandet som Rolling Stones, Kinks, Chuck Berry, Animaters, Searchers m.fl.

I disse år mærker vi en voksende interesse for 60'er-musikken, både fra dem, der oplevede det dengang og så alle de yngre, som holder af melodierne. Senest har det givet sig udtryk i Pigtrådens store 50-års Jubilæumskoncert i Falkoner Salen, i Tirsdags Rock på Friluftsscenen på Dyrehavsbakken og i de mange 60'er-fester, som popper op over hele landet.

Efter at jeg som aktiv ingeniør i 40 år er gået på pension, er jeg igen blevet aktiv inden for underholdningsbranchen.
Senest har jeg organiseret pigtrådskoncerterne på Dyrehavsbakkens Friluftsscene i 2011 og 2012, og har lagt programmet for 2013.
Jeg var med i arbejdsgruppen, der planlagde koncerten "Pigtrådens 50 års Jubilæum" i Falkoner Salen den 3. november 2012, en koncert der siden er blevet vist flere gange på TV2 Charlie.

Jeg kan lide 60'ermusikken og formidler gerne kontakt til de mange orkestre, som er vist på denne hjemmeside. I er velkomne til at ringe eller sende mig en mail. Jeg kommer gerne til et uforbindende møde for at drøfte jeres planer for en koncert eller en fest med 60'er musik.

Med venlig hilsen
Holger Hagelberg