Anbefaling fra Jørgen de Mylius

Jeg kan varmt anbefale Holger Hagelberg som formidler af kontakt til pigtrådsorkestre. Vi har kendt hinanden siden midten af 60'erne, hvor Holger drev sin egen impressario-virksomhed, Scanart Music.

Det var dengang i 60'erne, det hele startede med Place Pigalle og Hit House, og da Beatles gav koncert i Danmark. Det var dengang, at navne som Peter Belli og Les Rivals, Defenders, Hitmakers, The Rocking Ghosts, Sir Henry & His Butlers, Lions, The Baronets, Red Squares, Beethovens og Black Devils turnerede landet tyndt.

I disse år mærker vi en voksende interesse for 60'er-musikken, både fra dem, der oplevede det dengang og så alle de yngre, som holder af melodierne. Senest har det givet sig udtryk i pigtrådens store 50-års jubilæumskoncert i Falkoner Salen, i Tirsdags Rock på Friluftsscenen på Dyrehavsbakken og i de mange 60'er-fester, som popper op over hele landet.

Jeg håber, at Holger kan være med til skabe opmærksomhed omkring de orkestre, som spiller 60'er-musik, gamle navne som nye. Held og lykke til Holger med projekt "Pigtrådsmusik"!

Med venlig hilsen
Jørgen de Mylius